Fotolajm/ Patriarkalizmi në Shqipërinë e vitit 2017

lidhur në kurriz me katër thasë shtroje për bagëtinë, udhëhiqet nga bashkëshorti i saj teksa kthehen për në shtëpi në zonën e Dajtit, 7 kilometra nga qendra e Tiranës.

Cilësuar si një skenat më të zakonshme të pabarazisë gjinore në zonat periferike, pamje të tilla vazhdojnë të ilustrojnë punën e papaguar dhe mjaft të lodhshme  të grave në Shqipëri.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne