Shqiperia

Fotot/ Fëmijë, gjimnazistë, prindër e gjyshër i bashkohen protestës së studentëve

Protestës së studentëve sot, i janë bashkuar fëmijë, gjimnazistë, prindër e gjyshër. Me pankarta në duar e brohorima ata kanë mbështetur studentët.

Një vogëlushe, e cila është shoqëruar nga e ëma në protestë, shkruan në pankartën e saj, “Me ju sot, që e nesërmja ime të jetë më e mirë”.

Protesta po vijoj  që në orët e para të mëngjesit, ndërsa studentët shprehen se do të protestojnë, nëse është nevoja dhe me grevë urie, deri në përmbushjen e kërkesave nga Ministria e Arsimit”.