Shqiperia

Turp! Studentët denoncojnë emrat e pedagogëve të korruptuar

Për ditën e tretë radhazi studentët vijojnë protestën e tyre para Ministrisë së Arsimit për të kërkuar plotësimin e kërkesave të tyre që kanë të bëjnë me përgjysminin e tarifave dhe përmirësimin e kushteve.

Një student me megafon lexoi emrat e pedagogëve që ata i denoncojnë se marrin lekë për provimet.

Madje ngjitur me emrin ata kanë vendosur dhe shifrën që duhet paguar që varion nga 100- 1000 euro.

“Pedagogë të korruptuar jeni murtaja e shoqërisë” – therrasin studentet.

Ja emrat e petagogëve

Thanas Xhillari 500-1000 euro FSHN

Petro Zoto 150 mij lekë derni në 2 mungesa

Andon Kume 1500 euro lënda UAMD Durrës

Universiteti Arteve 4000 mij euro fitim konkursi

Gasper Kokaj 250 euro provimi Juridiku Shkodër

Kristaq Kikina 200 euro petagog Gjirokastër

Shkëlqim Hidri 250 euro Gjirokastër

Arben Bocari UBT 100 mij lekë provimi i matematikës

Nirvana Shkelzeni 300 euro 2 provime në Elbasan

Uk Bucpapa 50 mij lekë Gjuhët e Huaja

Arjana Fejzo 5000 lekë për të kaluar UBT

Kledi Xhaxhiu 500 euro kimia FSHN

Alketa Lame 150 euro kimia FSHN

Sabri Hoxha 100 euro provimi te mjekësia