Bota

Gazetarët e Bangladeshit u sulmuan gjatë zgjedhjeve

Synimi i gazetarëve që mbulojnë votimin e diskutueshëm që ka rezultuar në rizgjedhjen e partisë në pushtet mes akuzave serioze të votimit.

Ka pasur akuza për sulme ndaj gazetarëve gjatë zgjedhjeve të fundit të Bangladeshit.

Tanvir Chowdhury i Al Jazeera raporton nga Dhaka dhe foli me një gazetar veteran i cili thotë se ai ishte rrahur nga disa burra gjatë përpjekjes për të mbuluar sondazhet e së dielës./ ML