Shqiperia

Gazetarët i nxjerrin nga salla e gjyqit, Fran Frrokaj me pranga në gjykatë (VIDEO)

Seanca gjyqësore ku do të jepet masa e arrestit për kryebashkiakun e Lezhës Fran Frrokaj dhe të arrestuarit e tjerë do të vazhdojë pa praninë e mediave. Pasi ka dëgjuar gjeneralitetet e të arrestuarve, gjykatësi i çështjes ka marrë mendimin e prokurorit dhe të avokatit, nëse gazetarët duhet ta ndjekin seancën në sallë apo jashtë saj.

Me propozimin e prokurorit të çështjes, gjykatësi nxorri jashtë sallës përfaqësuesit e mediave që deri në atë moment, transmetonin direkt zhvillimet brenda gjyqit.

Në nisje të seancës, Fran Frrokaj u filmua me pranga në duar, ndërsa dilte nga furgoni i policisë i rrethuar nga forcat speciale.

Hyrja e gjykatës është e bllokuar nga familjarë të tij dhe punonjës të bashkisë së Lezhës, që kërkojnë lirimin e tij. Rrugët përreth gjykatës janë bllokuar të gjitha.