Shqiperia

Gjimnazistja e Liceut: Drejtoresha e PS s’na la në protestë, dolëm nga dritarja!

Drejtoresha e Liceut artistik në Tiranë nuk i ka lejuar gjimnazistët që t’i bashkohen protestës së studentëve që prej 9 ditësh vijon me kërkesat për përmirësim të kushteve, rritje të buxhetit për arsimin e lartë, ulje të tarifave dhe vendimmarrje të studentëve për drejtuesit në Universitete.

Një gjimnaziste, në vitin e dytë për pikturë në Liceun Artistik, tha dje gjatë protestës në një prononcim për T7, se drejtoresha e shkollës që është me bindje të majta të Partisë Socialiste nuk i ka lejuar nxënësit të dalin në protestë, Nxënësja tha se bashkë me disa miq të saj janë detyruar të dalin nga dritaret për të qenë njësh me kauzën e studentëve.

Per prononcimet e studenteve dhe gjimnazistes, nNdiqni videon ne minuten e 14:00