Opinion

GLOBALIZMI ËSHTË ANTIMORALIZËM!

Savash VELIU

“Mos u përpiq të edukosh fëmijët. Sido që të jetë, ata do të të ngjajnë ty.

Prandaj, eduko veten tënde…” thotë Ibn Haldun. 

Globalistët SatanoSionist të dirigjuar nga ‘’Soros Open Society’’ nën petkun e të drejtave të grave, të fëmijeve dhe antidhunës brenda familjes përpiqen të fusin fshehurazi pas perdes Pedofilinë dhe Martesat GAY të të njëjtës Gjini të cilët kryekëput udhëheqen përmes Shoqatave të ndryshme të Grave e veçmas ato të femrave, dmth, gjinisë më të ndjeshëm ose Maternites që të pranohen më lehtësisht Projektplanet Famëkeqe nga Nënat përmes Lëvizjeve të sajuara enkas për qëllime dashakeqe siç janë ‘’Lëvizjet Feministe’’.

Këto persona të lajthitura shpesh janë femra të vendosura në postullate politike të ndryshme shtetërore me bekimin e Soros të kontraktuar si udhëheqës të ‘Roze Revolucioneve’ antimorale për prishjen /demoluar/ e rendit dhe të vlerave shoqërore të një shteti të caktuar botëror.

Kurse Shkatërrimi i një vendi fillon me paraqitjen e varfërisë tek populli. Varfëria e atij vendi paraqitet me harxhimet e tepërta dhe të pa nevojshme të udhëheqësve të atij vendi, thotë Hz Aliu.

Na kujtohen mirë ditët kur së pari herë na e sollën Narkomanin e pastaj edhe Poltronizmin korruptues politik brenda shoqërisë sonë gjatë proceseve të ndryshimit të sistemeve politiko-shoqërore.

Sot lëvizjet destruktive të tilla rezistohen nga shoqëritë konzervative të mbërthyera me moral fetar të kryesuar nga pushtetarët më të vyer e më të zgjuar të kohës siç janë për momentin Vladimir Putin, Viktor Orban dhe Rexhep Taip Erdogan të mbështetur padyshim edhe nga Donald Trump,  të cilët bashkë i shporën /deportuan/ lëvizjet djallëzore sorosoiste nga shtetet e tyre si një proces i luftës mbi të keqen njerëzore që në vete ngërthejnë qëllime të errta të drejtuar drejt çthurjes së familjes embrionit të shoqërisë që ti lëjnë fëmijët pa prind pikërisht nga nënat e tyre që ndihmojnë këtë keqësi verbërisht.

Shikoni se si për çdo vit pushtetet politike Evropiane dhe ato Amerikane stërnbushen me figura moralisht negativ e të shëmtuar kompletë të devijuar nga morali familjar me prepotenc homoseksuali apo biseksuali ose të martuar me “burë”, figura që shtrembërojn kulturën tradicionale të familjes që shënjestrohenë nga sionistët satanic sikur të ishte një gjest normal shpallja edhe e tentativës të statusit të tretë “i pagjini”!

Të gjithë këto poshtërësi bëhen duke i ekspozuar të ligët e tyre para mediave publike të forcuara  me mandate shtetërore të detyruar të pranojnë të gjitha urdhërat dhe verdiktet e tutorëve të gjunjëzuar para shkatërruesve të shoqërive familjare që mbështeten në besimin moral, disa e bëjnë për poste e disa të korruptuar për shitjen e ardhmërisë së vatanit.

Poashtu në shkollat publike botërore të inkurajuara nga perëndimorët ka gjasa të futen edhe tek shkollat tona lënda e devijuar detyruese siç është “Edukimi Seksual” që me vite ushtrohen në shkollatë perëndimore të parashikuar të aplikohen edhe tek shkollat tona prej klasave të ulta si mësimë helmues i të rinjve dhe të femijëve përmes terrorit Pornografik…!

Të gjitha tentativat e tyre destruktive janë qëllimkëqija dhe të dedikuara për prishjen e Familjes me çthurjen e shoqërisë njerëzore siç thotë edhe Porosia e profetit Muhammed a.s.; …”Nderi i njeriut është feja e tij, personaliteti i tij është mendja, fisnikëria e tij është morali bukur”.

Hapja e pendës së të keqes ka ndodhur që në kohën e profetit kur tha: “Mjerë për njerëzimin (arabët-muslimanët), sot u hap penda e jexhuxh mexhuxhve”!

Sot ata djajtë fshihen mes njerëzve si valët e detit. Sot janë ato aleanca antizot e antinjerëz që duan të sfidojnë Zotin Allah të Madhrishëm duke përmbysur vlerat njerëzore që Allahu i shpalli me ligjet e Tija në LIBRAT E SHENJTË.

Lehtë mund ti dallojn besimdrejtët e sinqertë shenjat e tyre në ballë. Sikur e kanë të shkruar; A nuk i sheh se si krenohen me ateizëm e hipokrizi qartazi?!

Pra. E keqeja lulëzon kur drejtësia dhe vigjilenca jonë heshtin. Prandaj para keqësisë mos hesht. Sot ka veprim pa llogari kurse nesër llogari pa veprim!