Emisioni IMPAKT Opinion

Histeria e koronavirusit po perdoret per te instaluar nje diktature totalitariste ne Shqiperi

Dr. Olsi Jazexhi dhe pedagogu Vladimir Kosturi debatojne mbi friken globale qe po instalohet ne emer te koronavirusit ne bote dhe Shqiperi. Analizohen masat anti-demokratike, frikesuese qe po perdoren kunder popujve te Evropes dhe Shqiperise per tu hequr qytetareve evropiane dhe shqiptare lirite e tyre demokratike. Analizohet beteja ekonomike ndermjet SHBA-se me Kinen dhe elitave mbikombetare te cilat duan ta zhysin boten ne nje krize ekonomike globale ne menyre qe ta skllaverizojne me borxhe pas zhdukjes se koronavirusit. Vihet theksi ne diktatin qe Edi Rama dhe ambasada amerikane kane instaluar ne Shqiperi per te shkaterruar lirine dhe demokracine shqiptare. Frika ndaj koronavirusit, izolimi fashist i shqiptareve neper shtepira, ndalimi i levizjes se lire dhe demokracise krahasohet me histerine e luftes kunder terrorizmit qe amerikanet instaluan pas 11 shtatorit per te frikesuar boten dhe instaluar nje rend te ri boteror. Tregohet qe histeria e koronavirusit po perdoret per ti dhene fund demokracise dhe per te instaluar nje rend fashist global.

OPINIONE

INTERVISTA