Shqiperia

I hodhi salcë ministres Nikolla / Mirela Ruko: Pse e refuzova intervistën për Top-Channel

Kryeministri po na kërkon vazhdimisht kur do flasim por ne kemi folur tashmë. Ne nuk e takojmë kryeministrin pa na plotësuar 8 kërkesat. Për ata që shkojnë në negociata për të bërë show me kryeministrin, kam një thirrje që të vijnë me ne dhe të kuptojnë çfarë do të thotë të jesh student i revoltuar.

Nuk kam asnjë problem me studnetët që janë në parti politike por unë besoj se të gjtihë kanë të njëjtin problem. Kemi përzën televizionin Top-Channel sepse ka iniciuar një show të shmëtuar.

Unë refuzoj intervistë me televizionin Top-Channel”, tha Mirela Ruko, studentja që pak kohë më parë i hodhi salcë mbi kokë ministres së arsimit.