Teknologji

I keni dërguar dikujt një mesazh që s’do të donit ta shikonte? Messenger sjell opsionin e ri

Së shpejti, Facebook do të bëjë të mundur që mesazhet e dërguara në aplikacionin Messenger të mund t’i fshini, ashtu siç bëni në Whatsapp kur dërgoni një mesazh gabimisht ose pendoheni.

“Facebook Messenger po punon për të fshirë mesazhet e dërguara në aplikacion. Por do të ketë një limit për këtë gjë”, thonë nga Facebook.

Fotografitë tregojnë se mesazhi selektohet dhe ekziston mundësia për “unsend” ose “delete”.

Etiketa