Rajoni

I thirrur për intervistë sot në Hagë, ish-kryeministri i Kosovës Agim Çeku

Ish-komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Agim Çeku, sot do të intervistohet në Hagë në cilësinë e të dyshuarit.

Intervistimi planifikohet të fillojë nga ora 9:30. Vetë Çeku kishte konfirmuar kohë më parë se nga Gjykata Speciale e kishte ftuar në cilësinë e të dyshuarit.

Çeku në të kaluarën qenë kryeministër i Kosovës dhe ka shërbyer edhe si ministër i FSK-së./tpz

OPINIONE