Iftar në kryeministrinë japoneze

Kryeministri i Japonisë ka mbajtur një iftar në godinën e kryeministrisë.

Lajmi bëhet i ditur nga agjencia NHK sipas të cilës në këtë iftar janë ftuar diplomatë dhe përfaqësues nga 38 vende të botës. Ministria e jashtme e Japonisë ka cituar kryeministrin Shinzo Abe të ketë thënë se vlerat islame dhe shpirti islam që respekton vlerat e popullit japonez janë të shumta. Nga viti 2005 e deri më sot çdo vit kryeministria japoneze mban iftar për të ftuarit nga vende të ndryshme të botës./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne