Impakt 64 – Sorosi dhe ndikimi i tij ne Shqiperi (George Soros and its mafia in Albania)

Isa Myzyraj dhe av. Altin Goxhaj diskutojne mbi mafien e Sorosit ne Shqiperi.
[Isa Myzyraj and lawyer Altin Goxhaj discuss the occult mafia organization that Soros has build in Albania)

 

 

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne