Indonezia Airlines siguron Kur’an në fluturim për Ramazan

Indonezia Airlines po siguron Kur’anin për pasagjerët e saj si pjesë e shërbimit të posaçëm për Ramazan në fluturim, i cili zgjat nga 26 maj deri më 5 qershor.

Nënkryetari i Garuda Indonesia, Sekretari i Korporatës M. Ikhsan Rosan shpjegoi se programi synon të lehtëson myslimanët gjatë Ramazanit.

“Ne dëshirojmë të sigurojmë rehati dhe komoditet për udhëtarët tanë muslimanë gjatë 10 ditëve të fundit të Ramazanit”, tha Ikhsan në një deklaratë zyrtare. Ai tha se udhëtarët mund të kërkonin Kur’anin nga shoqëruesit e fluturimit dhe ta kthenin atë përpara se të vinin në destinacionin e tyre.

“Ne gjithashtu kemi prezantuar versionin audio të Kur’anit që mund të gjendet në argëtimin tonë gjatë fluturimit”, tha M. Ikhsan dhe se udhëtarët mund të kenë qasje në regjistrimin përmes menusë “Bota Islame”.

Programi ofrohet në rrugët e Garudës në 157 në vende dhe në 22 rrugë ndërkombëtare në dhe nga Xhakarta, ku çdo fluturim mban një maksimum prej katër kopjesh të Kur’anit.

Burimi: Jakarta Post / ML

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne