Islamofobi

Kastriot Myftaraj thirrje terroriste: “do t’i shfarosim si insekte ata që prekin Skënderbeun”

Islamofobi Kastriot Myftaraj shpalos urrejtjen e tij fetare ndaj Komunitetit Musliman, besimtarëve muslimanë dhe ritualeve te tyre, të garantuara nga Kushtetuta laike dhe Karta e të drejtave të njeriut për lirinë e shprehjes dhe lirinë e praktikimit të fesë në publik.

Ja cfare shkruan ai ne profilin e tij ne facebook:

Sot organizata fetare zyrtare Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, në bashkëpunim me shtetin, shkeli Kushtetutën në fuqi duke mbuluar me dinakëri, gjatë ritualit të faljes, monumentin e Skënderbeut në sheshin që mban emrin e tij. Para monumentit u vendos një monitor i lartë mbi një skelë, që monumenti të mos dukej nga sheshi, ndërsa videokamera të vendosura në pozicion të tillë nga ku mund të filmohej monumenti dhe sheshi dhanë një pamje të gënjeshtërt sikur bëhej fjalë për një lajm të rremë. Në fakt ishte një pamje e rremë ajo ku krijohej përshtypja se monumenti nuk ishte mbuluar.
Kushtetuta e Shqipërisë në nenin 3 të saj sanksionon bazat e shtetit të cilat kanë mbrojtje të posaçme ligjore. Ndër bazat e shtetit janë edhe identiteti kombëtar dhe trashëgimia kombëtare. Skënderbeu është pjesë e të dyja këtyre bazave të shtetit. Flamuri jonë shtetëror e kombëtar është flamuri i Skënderbeut. Përkrenarja e Skënderbeut është në stemën shtetërore.
Neni 10 i Kushtetuës thotë se në Shqipëri nuk ka fe zyrtare. Kjo do të thotë se Shqipëria është vend laik ku shteti dhe feja janë të ndarë. Feja i përket sferës private të jetës së njeriut. Sipas marrëveshjeve në fuqi mes bashkësive fetare, ndër to edhe Komunitetit Mysliman, nga njëra anë dhe qeverisë nga ana tjetër, marrëveshje që janë miratuar edhe nga Kuvendi i Shqipërisë, bashkësitë fetare kanë detyrim të respektojnë Kushtetutën dhe ligjet në fuqi.
Mbulimi i monumentit të Skënderbeut është një dhunim shumë i rëndë i Kushtetutës në fuqi, i bazave të shtetit në radhë të parë. Një bashkësi fetare, Komuniteti Mysliman sot pezulloi disa nene të Kushtetutës, të përmendura më lart. Islami sot për një ditë ishte fe zyrtare në Shqipëri. Sot Kurani ishte mbi Kushtetutën e Shqipërisë. Mbulimi i monumentit të Skënderbeut u bë me bashkëfajësinë e autoriteteve shtetërore. Sepse nuk mund të bëhej mbulimi pa lejen e Bashkisë së Tiranës. Dhe nuk mund të bëhej mbulimi pa marrë garanci se Policia e Shtetit nuk do të ndërhynte për t’ i dhënë fund kësaj shkeljeje të Kushtetutës, që përbën vepër penale.
Pse i pengon Skënderbeu muslimanët praktikues të Shqipërisë dhe vetë zyrtarët e Komunitetit Mysliman? Skënderbeu luftoi për të mbrojtur Shqipërinë nga agresioni otomano-islamik. Perandoria Otomane e përcaktonte veten si shtet që i ishte përkushtuar Xhihadit, luftë së shenjtë islamike. Për këtë ka dokumente zyrtare otomane pafund të kohës së Skënderbeut. Mbulimi i Skënderbeut tregon se për muslimanët praktikues shqiptarë në 2017, dhe për Komunitetin Mysliman si organizatë, feja islame sot nuk është paqësore, por është fe e luftës së shenjtë islamike ashtu si për otomanët në shekullin XV. Mbulimi i monumentit të Skënderbeut tregon se muslimanët praktikues shqipfolës e shohin veten si muslimanë otomanë, apo neo-otomanë, jo si shqiptarë.
Mbulimi i monumentit të Skënderbeut ishte një atentat xhihadist i kryer nga Komuniteti Musliman i Shqipërisë. Sot në Tiranë në sheshin qendror, nuk u praktikua një ritual faljeje religjioze paqësore, por u praktikua Xhihadi. Në shesh muslimanët praktikues ishin praktikues të Xhihadit.
Mbulimi i monumentit ishte një provokim për të gjithë shqiptarët për të cilën përgjegjës janë të gjithë muslimanët praktikues që ishin në shesh. Përgjegjësia për këtë akt është KOLEKTIVE.
Mbulimi i Skënderbeut tregon se në Shqipëri nuk ka ndarje mes muslimanëve radikalë dhe të moderuar. Dallimi është thjesht në taktikat që përdorin. Mbulimi i Skënderbeut tregoi se çdo musliman praktikues është një Xhihadist.
Sot shteti shqiptar nuk mbrojti një vlerë kombëtare që ka detyrim kushtetues ta mbrojë. Kushtetuta thotë, në nenin 4 të saj, se dispozitat e kësaj Kushtetute zbatohen drejtpërdrejt përveç rasteve kur në të parashikohet ndryshe.
Kjo do të thotë, se në rrethanën kur autoritetet shtetërore kishin hequr dorë nga zbatimi i Kushtetutës, duke lejuar madje miratuar aktin antikushtetues të mbulimit të Monumentit të Skënderbeut forcat kombëtare shqiptare kishin të drejtë të ndërhynin duke kryer një veprim antiterrorist ashtu siç bëhet në çdo vend të NATO-s me terroristët islamikë. Bishti i kalit të Skënderbeut vlen më shumë se jeta e të gjithë muslimanëve praktikues shqiptarë, dhe në rradhë të parë e atyre që ishin në shesh, qofshin edhe 50 mijë. Do t’ i shfarosim si insekte ata që dhunojnë Skënderbeun.
Mbulimi i Skënderbeut duhet të na ndezë një llampë në tru për të kuptuar se kemi veç këtë alternativë:
Ose Islami do të na shfarosë si insekte të gjithë ne qytetarëve të Shqipërisë që nuk jemi muslimanë praktikues, çfarëdo qofshim, afetarë, të krishterë, hebrenj, ose ne do t’ i shfarosim si insekte praktikuesit e Xhihadit, sado qofshin.
O muslimanë praktikues shqipfolës!
Ne po regjistrojmë çdo provokim xhihadist që po bëni që nga ezani i thirrur pesë herë ditën në arabisht, nga minaret e xhamive, ndonëse këtu gjuha zyrtare kushtetuese është shqipja, deri te akte të tilla si mbulimi i monumentit të Skënderbeut.
Me sjelljen tuaj sot në shesh pohuat se çdo musliman praktikues është xhihadist. Xhihadistët janë terroristë. Ne nuk do të presim që ju të bëni një rebelim islamik si në 1914 që të reagojmë. Viti 1914 na mëson se ndaj rrezikut islamik xhihadist duhet një goditje parandaluese.
Mos ju gënjejë mendja se jeni shumica e popullsisë në Shqipëri. Mos ngatërroni shqiptarët që kanë si atavizëm fekthimin e dhunshëm që iu bë në kohën e pushtimit osman, me praktikuesit e fesë islame. Shumica e shqiptarëve pasardhës të atyre që u konvertuan në Islam në kohën e pushtimit osman nuk janë praktikues të kësaj feje. Ju jeni një pakicë në vend, por një pakicë e rrezikshme dhe e patolerueshme.
Ju jeni të rrezikshëm dhe të patolerueshëm sepse në rast të një rebelimi islamik, që pas ditës së sotme mund të quhet i shpallur, dhe është cështje kohe se kur do të ndodhë, ju do të merrn mbështetje me forca xhihadiste nga muslimanët praktikues të Kosovës, Maqedonisë e më tej.
O muslimanë praktikues shqipfolës!
Mbajeni mend se çfarë po ju them sot dhe kujtojeni kur të dalë parashikimi im. Shërbimet e fshehta të vendeve kryesore europiane poi u dërgojnë raporte alarmuese qeverive të tyre ku iu thuhet se në rast se e shumta brenda dhjetë viteve të ardhshme nuk gjendet një zgjidhje përfundimtare për terrorizmin islamik, si dhe për rritjen e Islamit politik në bashkësitë islame në këto vende, atëherë në Europë do të nisë lufta civile mes qytetarëve që nuk mund ta durojnë dot gjatë këtë gjendje ankthi dhe qeverive të tyre. Dhe në këtë luftë shumica e Policisë dhe Ushtrisë së këtyre vendeve do të jetë në anën e kryengritësve.
Por ky është skenari i rastit më të keq. Një tjetër skenar është që brenda kësaj periudhe në Europë të vijnë në pushtet parti radikale që do t’ i premtojnë elektoratit zgjidhje përfundimtare të rrezikut islamik, dmth deislamizimin e Europës.
Dhe kur të ndodhë kështu do të bëhet një eksperiment për deislamizimin e një vendi europian. Eksperimentet e mëdha bëhen fillimisht në vende të vogla, që përdoren si laboratore. Deislamizimi i Europës do të eksperimentohet në Shqipëri.
Islami do të ndalohet si fe antikushtetuese dhe muslimanët praktikues do të konsiderohen kriminelë e do të grumbullohen në kampe izolimi. Xhamitë do të rrafshohen si qendra të Xhihadit. Ne do të marshojmë triumfues mbi rrënojat e xhamive tuaja antikushtetuese. Pasuria juaj, tokat e xhamive tuaja do t’ u jepen si shpërblim luftëtarëve për deislamizimin e Shqipërisë, ashtu siç bën çdo shtet ligjor i qytetëruar me pasurinë e armiqve. Sipas metodave kuranore që janë treguar efikase për stimulim, do të praktikohet edhe shpërblimi me femrat e armikut.
O Shqiptarë!
Sot organizata zyrtare e Islamit në Shqipëri, Komuniteti Mysliman shpalli Xhihadin në Shqipëri me mbulimin e Skënderbeut. Komuniteti Mysliman na deklaroi luftë si shtet dhe shoqëri. Shteti nuk vepron madje është bashkëfajtor kështu që kemi të drejtë të veprojmë ne për mbrojtjen e rendit kushtetues.
Policë, ushtarë, punonjës të shërbimeve inteligjente, prokurorë, gjyqtarë të Shqipërisë
Mos iu kundërvini forcave qytetare kombëtare në aksionin e tyre kushtetues për mbrojtjen e rendit kushtetues nga Xhihadi i shpallur sot simbolikisht në Shqipëri, se do të identifikoheni me xhihadistët dhe do të mbani përgjegjësi si të tillë. Bashkohuni me forcat qytetare mbrojtëse të rendit kushtetues sepse i jeni betuar flamurit të Skënderbeut. Ne nuk jemi vetëm, ne do të na vijnë ndihma të mëdha, të gjithanëshme nga Fronti Europian Antiislamik që do të vijë së shpejti në pushtet në Europë.
Nëse perifrazoj fjalët e famshme të Churchillit që iu tha amerikanëve në fillim të Luftës së Dytë Botërore: They will give us the tools, and We will do the job.
Ne do të na takojë nderi ta bëjmë të parët këtë gjë dhe me këtë do të ringjallim lavdinë e Skënderbeut. Në 600 vjetorin e ardhjes së Skënderbeut në Krujë, në 2043, Shqipëria do të jetë prej shumë vitesh e deislamizuar.
Vdekje Xhihadistëve, me të cilët sot u identifikuan publikisht muslimanët praktikues shqipfolës!
Rroftë Shqipëria e Shenjtë Skënderbegase, Laike, Kushtetuese./KASTRIOT MYFTARAJ

OPINIONE