Italianët të interesuar për investime në fushën e mjedisit

Ministri në largim i mjedisit Ferat Shala priti ish-ministrin italian për Mjedisit Corrado Clini të cilin e falënderoi në emër të MMPH-së për përkrahjen e deri tanishme dhënë nga shteti Italian, po ashtu z. Shala e falënderoj edhe për pritjen që i ka bërë z. Clini gjatë qëndrimit në Itali.
Takimi kishte fokus konsultimet për mundësitë e investimeve nga kompanitë Italiane në çështjen e mjedisit në Kosovë.

Clini e njoftoi Shalën për interesimin e bizneseve italiane të cilat kanë shfaqur interesim të madh për t`u njohur me nevojat dhe mënyrat e investimeve në fushën e mjedisit në Kosovë, për të parë më afër për mundësitë konkrete të investimeve dhe bashkëpunimit.

Me këtë rast zShala, ka falënderuar ish-ministrin italian, ndërsa ka spikatur nevojat që ka MMPH-ja në realizimin e projekteve në Sektorin e Mjedisit. Me këtë rast të dyja palët u takorduan për bashkëpunim të mëtejshem.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne