Shqiperia

Ja kush do të jenë Avokati i Popullit dhe Kryetari i KQZ-së

Bashkë me emrat e ministrave teknikë dhe të zv/kryeministres që do të plotësojnë kuadrin e qeverisë teknikë në bazë të marrëveshjes së 18 majit Rama-Basha, janë zbardhur edhe propozimet për Avokat i Popullit dhe Kryetar i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve. Që respektivisht janë avokatja e njohur Erinda Ballanca dhe juristi i njohur Klement Zguri.

Ministrat teknikë

Zv/kryeministër Ledina Mandia

Minister i Brendshem Dritan Demiraj

Minister i Financave Helga Vukaj

Minister Drejtësie Gazmend Bardhi

Minister i Arsimit dhe Sportit Mirela Karabino

Minister i Shëndetësisë Arben Beqiri

Minister i Mirëqenies Sociale Xhuljeta Kërtusha.

Kryetar i Komisionit Qendror Zgjedhor

Klement Zguri

Avokate e Popullit

Erinda Ballanca