Shqiperia

Kapet “peshku” i parë, Vettingu shkarkon gjyqtarin e njohur

Kapet “peshku” i parë, Vettingu shkarkon gjyqtarin e njohur

 

Ndryshuar më 11:19, 23 Mars, 2018

 

Shkarkohet nga detyra anëtari i Gjykatës Kushtetuese, Fatos Lulo.

 

Vendimi është shpallur ditën e sotme nga KPK-ja, pak ditë pas seacës ku u diskutua pastërtia e figurës së Lulos.

 

Lulo akuzohej për deklarim të rremë të pasurisë.

 

Gjyqtari ka deklaruar seka një depozitë financiare prej 480 mijë dollarësh në në Kanada, një shtëpi në Kanada, apartament në Rrugën e Durrësit në kryeqytet, zyrë dhe një shumë prej 100 mijë dollarë dhuratë.

 

Për të justifikuar pasurinë ai ka deklaruar se pjesën më të madhe ia ka dhuruar motra e tij.

 

OPINIONE