Shqiperia

“Këshilli i turpit”, aktivistët shpalosin portretet e këshilltarëve që votuan shembjen e Teatrit Kombëtar

Pak përpara fillimit të protestës së Aleancës për Mbojtjen e Teatrit, janë shpalosur edhe portretet e atyre që votuan pro shembjes së kësaj godine, në Këshillin Bashkiak të Tiranës.

Fotografitë e këshilltarëve socialistë, janë shoqëruar me parrullën “Këshilli i Turpit”.

Kujtojmë se sipas Bashkisë së Tiranës, mbledhja e Këshillit Bashkiak u zhvillua me email dhe këshilltarët morën vendim unanim për shembjen e Teatrit Kombëtar.

FOTO:

/Tpz

OPINIONE

INTERVISTA