Këshillit Kombëtar i Xhihadit të Iranit, zbulon nje foto te Gjergji Thanasit!

Këshillit Kombëtar i Xhihadit të Iranit, njohur ndryshe si Këshillit Kombëtar i Rezistencës së Iranit i drejtuar nga komandantja e xhihadit Maryam Rajavi dhe i mbeshtetur fuqishem nga znj. Grida (Suma, Shkjahu) Duma, Elona (Habilaj) Gjebrea, Orjola (Luli) Pampuri dhe zt. Sali Ram Berisha, Mehdi (Gerdec) Fatmiri, Namik Kapliku, Dash (Raki) Shehu, Pandi Majko, Nar Ndoka etj ka zbuluar nje foto te gazetarit te mullaheve Gjergji Thanasit.

Komisioni i Sigurise dhe Antiterrorizmit i udhehequr nga Safar Behzad SpidiGonzales ka konkluduar se kjo foto duket se eshte bere me ndihmen e mullaheve ne Teheran. Fotoja tregon Gjergjin ne nje pozite kompromentuese ndaj udheheqjes se larte muxhahedine dhe revolucionit tone te lavdishem i cili do kurorezohet kur Pandi Majko te shkoj ne Teheran dhe te haje akulloren.

Gjergji tallet me heroin e lavdishem te revolucionit Masoud Rajavin dhe kryetaren supreme Merjeme Rajavin. Kjo foto cenon sigurine tone dhe i hap rruge regjimit te Teheranit te tallet me zonjen e kultit tone, Maryam Rajavin.

Per sa me siper Këshillit Kombëtar i Rezistencës së Iranit, denoncon me force kete provokim te mullaheve dhe kerkon me force nga repartet speciale te antiterrorit, minister Sander Llesh Mirdita etj qe te identifikojne vendin ku mullahet kane bere kete foto dhe qe te merren masa ndaj armikut te revolucionit muxhahedin, Gjergji Thanasi.

 

Këshillit Kombëtar i Rezistencës së Iranit

Komisioni i Sigurise dhe Antiterrorizmit

24 gusht 2020

Kampi Ashraf, Katundi Manze,

Prane Cesmes se Merjemes

Firmosur nga kryetari i sigurise se xhihadit

Safar Behzad SpidiGonzales

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne