Kështu e presin iftarin fëmijët jetimë në Siri

Lufta disa vjeçare në Siri që vazhdon edhe sot, pothuajse ka shkatërruar çdo gjë.

Pavarësisht kësaj sirianët po mundohen që në mënyrë normale ta presin dhe shijojnë kënaqësinë e Ramazanit.

Ata që e kanë vuajtur më së shumti këtë luftë janë fëmijët, të cilët jo rrallëherë kanë qenë viktima të bombave dhe artilerisë së regjimit të Asadit, por edhe atij të Rusisë.

Fotografitë që do t’ua sjellim paraqesin një iftar nën rrënojat e shtëpive në të cilën shihen fëmijët jetimë duke e pritur iftarin.

Lutemi për këta “engjuj”.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne