Bota

“Kijamet” në Florida, balta përpin qytetin (Foto)

17 të vdekur numërohen deri më tani në Kaliforninë e Jugut pas reshjeve të dendura, të cilat u shoqëruan me vërshime të baltës në qytete.

Deri më tani numërohet rreth 100 banesa të shkatërruara plotësisht dhe 300 të tjera të dëmtuara nga balta masive që vërshoi rrugëve të qytetit.

Pamjet nga ajri tregojnë përmasat e vërteta të dëmit të shkaktuar.