Kolonët sionistë sulmojnë xhaminë Al Aksa

Kolonët sionistë kanë sulmuar xhaminë Al Aksa, si dhe kanw thirrur parulla anti-islamike. Kolonët sionistë të mbështetur nga forcat e regjimit sionist kanë sulmuar disa pjesë të xhamisë Al Aksa.

Sipas qendrës informative libaneze Al Ahad, kolonët sionistë përveç se kanë sulmuar xhaminë Al Aksa, ata kanë thirrur parulla anti-islamike. Dëshmitarët okularë kanë bërë të ditur se kolonët sionistë në sulmin e tyre kundër xhamisë Al Aksa janë ndihmuar edhe nga forcat ushtarake sioniste. Mësohet se ka pasur përleshje midis kolonëve sionistë dhe palestinezëve./ PT

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne