Bota

Kompania “Adidas” refuzon bashkëpunimin me Izraelin

 

Faleminderit kompanisë “Adidas” për mbështetjen e vlerave njerëzore ,për bojkotin dhe refuzimin e saj për të bashkëpunuar me shtetin e Izraelit.

Bashkëpunimi me një shtet i cili pushton dhe vret një popull çdo ditë, nënkupton humbjen e vlerave njerëzore dhe qëndrim në anën e padrejtësi.

Liri dhe Drejtësi për popullin palestinez i cili vuan nga pushtimi për dekada me radhë.

Burimi: Ambasada palestineze ne Shqiperi