Shqiperia

Komuniteti rom proteston për bukën e gojës, Lali Eri ju nxjerr policinë bashkiake

I gjithë vendi është duke vuajtur nga masat ekstreme të qeverisë për koronavirusin. Por komuniteti Rom është ai që e ndjen dhe po e vuan më shumë mungesën e lirisë së lëvizjes pasi cdo ditë qëndrimi në shtëpi për ta është mungesë e ushqimeve bazë në familjet e tyre.

Më shumë se 30 qytetarë të komunitetit romë protestonin sont nga ora 9-11, perpara Bashkisë, Tiranë. Bashkia kishte “nxjerr” policët bashkiak për t’ju dhënë pergjigje halleve të këtyre votueseve eksplicid të Lalit. E vetmja kërkesë e qytetarëve ishte vetëm buka e gojës, për të mbajtur frymën gjallë…/Gazetaimpakt/

OPINIONE

INTERVISTA