Emisioni IMPAKT Opinion

Konflikti ne Ukraine nxitet nga boshti anglo-amerikan qe te shkaterroje qyteterimin rus

Ne videon me poshte Dr. Olsi Jazexhi rrefen historine islamike, cifute, ortodokse dhe katolike te Ukraines. Tregohen mbreterite e ndryshme qe kane ekzistuar ne hapesirat e Rusise dhe Ukraines, khanatet islamike, triumfin e rusizmit dhe ortodoksise mbi islamin, judaizmin dhe katolicizmin dhe kthimin e qyteterimit rus ne mbrojtes te Krishterimit Orthodhoks. Flitet per ideologjine e Zbigniew Brzezinskit dhe qellimin anglo-amerikan per te djegur kufijte e Rusise, dhe rrezikun qe i kanoset Shqiperise ne rast te nje lufte boterore me Rusine.