Koronavirusi si arme biologjike dhe psikologjike qe kercenon demokracine dhe lirine qytetare

Ne videon me siper Dr. Olsi Jazexhi tregon sesi Koronavirusi eshte nje arme biologjike e krijuar nga amerikanet e cila me pas ka shperthyer ne Kine. Duke ju referuar autorit te ligjit te armeve biologjike amerikane Prof. Francis Boyle i cili deklaroi ne date 30 janar 2020 qe koronavirusi nuk eshte semundje natyrale por arme biologjike amerikane:

Dr. Francis Boyle Creator Of BioWeapons Act Says Coronavirus Is Biological Warfare Weapon

ai tregon mbi lojen e madhe te frikes qe korporatat perendimore, bankieret nderkombetare dhe kompanite farmaceutike po bejne me nxitjen e frikes se koronavirusit. Tregohet per perdorimin e Koronavirusit kunder Kines, Iranit dhe menyrat e frikesimit qe perdoren me kete virus. Me pas tregohet sesi sekti i gylenisteve qe kontrollon Komunitetin Musliman ne Shqiperi do te mbylli xhamite, anuloje namazet per t’ju bindur diktatit te kryeministrit katolik Edi Rama per te nxitur frike masive me mitin e korona virusit.

Tregohet si frika e koronavirusit do perdoret per te hequr parane nga qarkullimi, si mjet i bankiereve amerikano – izraelite dhe elitave mbikombetare te cilet duan qe tu rrembejne njerezve pasurite dhe tu heqin atyre lirite demokratike dhe qytetare. Flitet per friken, kolapsin ekonomik, mbylljen e bizneseve qe do behen per te sjelle nje kolaps ekonomik ne rang boteror. Flitet per SPAK-un, OFL-ne si vegla te imperializmit amerikan i cili perdoret ne kolonine shqiptare per te shkaterruar kapitalizmin vendas shqiptar dhe instaluar diktaturen amerikane. Tregohet pse Edi Rama si sherbetor i imperializmit amerikan instalon ne vend politika fashiste dhe anti-shqiptare dhe kercenon emigrantet shqiptare dhe u kerkon qe te deklarojne pasurite, ne menyre qe me pas tua konfiskojne apo taksojne. Frika e koronavirusit krahasohet me friken qe u krijua nga vete amerikanet pas 11 shtatorit me preteksin e terrorizmit per te instaluar diktatin e fashizmit amerikan ne bote. ne video ka nje lapsus.

Ajo eshte bere ne 11 mars 2020 dhe jo ne 11 mars 2013.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne