KQZ: Nuk është kompetencë e jona shtyerja e afatit

Sonte në orën 23:59 minuta përfundon aafti i rregjistrimit të koalicioneve për zgjedhjet e 18 qershorit, dhe siç duket kërkesës së LSI dhe PS për shtyrjen e afatit të rregjistrimit të koalicioneve, KQZ do ti përgjigjet me JO.

Anëtari i KQZ-së, Hysen Osmanaj, ka deklaruar se sonte në mesnatë, në orën 00:00, përfundon afati për regjistrimin e koalicioneve të partive dhe shtyrja e afatit për koalicionet është jashtë kompetencave të KQZ-së.

“Nuk mund ta shtyjmë afatin dhe ta shkelim Kodin Zgjedhor”, deklaroi Osmanaj./ Gazeta Imapkt

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne