Kriza politike në Shqipëri, EURONEWS e raporton në 10 gjuhë të botës

Media prestigjioze Euronews ka ndjekur hap pas hapi protestat e opozitës së bashkuar dhe krizën politike në Shqipëri.

Euronews Albania bëri një kronikë të detajuar ku fliste për protestën e nëntë të opozitës dhe për qëndrimin e kryeministrit Edi Rama lidhur me zgjedhjet dhe opozitën.

Kjo kronikë e Euronews Albania mbi situatën politike në Shqipëri është transmetuar në 10 gjuhë të Europës.

Në kronikën e Euronews përmendet fakti se për herë të parë në protestën e opozitës nuk u përdor dhunë dhe nuk u hodhën mjete piroteknike drejt punonjësve të policisë.

Ndërkohë theksohet se Rama vazhdon të jetë i vendosur për zhvillimin e zgjedhjeve të 30 Qershorit dhe vazhdon fushatat elektorale.

LAJMET NË:

Anglisht

https://www.euronews.com/2019/06/22/protests-continue-in-albania-with-calls-for-election-boycott-and-prime-minister-rama-to-go

Frëngjisht

https://fr.euronews.com/2019/06/22/en-albanie-les-manifestants-reclament-toujours-la-demission-du-premier-ministre-edi-rama

Gjermanisht

https://de.euronews.com/2019/06/22/proteste-abrechnung-mit-rama-regierung

Italisht

https://it.euronews.com/2019/06/22/albania-vicino-al-collasso-istituzionale-migliaia-in-piazza-contro-rama

Spanjisht

https://es.euronews.com/2019/06/22/protestas-en-albania-contra-el-primer-ministro-socialista

Portugalisht

https://pt.euronews.com/2019/06/22/albaneses-exigem-demissao-de-edi-rama

Rusisht

https://ru.euronews.com/2019/06/22/albania-opposition-protests

Turqisht

https://tr.euronews.com/2019/06/22/arnavutluk-ta-binlerce-muhalif-basbakanlik-ofisi-onunde-hukumeti-protesto-etti

Greqisht

https://tr.euronews.com/2019/06/22/arnavutluk-ta-binlerce-muhalif-basbakanlik-ofisi-onunde-hukumeti-protesto-etti

Hungarisht

https://hu.euronews.com/2019/06/22/rama-ik-uzenet-az-alban-kormanyfonek

 

 

 

 

burimi: /lapsi

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne