Bota

“Kulla Trump” përfshihet nga flakët e zjarrit (FOTO)

Ekipe të shumta të zjarrfikësve janë duke shuar një zjarr si pasojë e një defekti elektrik në “Trump Tower” në Manhatan. Nuk ka njoftime për të plagosur dhe zjarri është nën kontroll, sipas NBC News. Presidenti Donald Trump dhe familja e tij nuk janë aktualisht në rezidencë.