Kush është njeriu i vetëm në botë që mund të vras Trump-in dhe s’do të dënohej?

Vrasja e Presidentit të Amerikës sigurisht do të sillte kaos në botë, por ekziston një person i cili edhe nëse e vret Donald Trump nuk do të dënohej asnjë ditë të vetme.

Mbretëresha e Anglisë, Elisabeth II, është personi i vetëm mbi ligjin dhe për ҫdo lloj vrasje, pasi ajo nuk mund të dënohet. Në një artikull të publikuar nga “Internacional Buisiness Times” flitet mbi debatin e vërtetë ligjor, i cili bëri një bujë të madhe.

Historia u shfaq fillimisht në faqen satirike të Mbretërisë së Bashkuar “Daily Mash”, e cila ka shkruar se zyra e Mbretëreshës ka lëshuar një deklaratë që konfirmon aftësinë e saj për të vrarë Trump me shpatë gjatë vizitës së tij në Britani, pa pasoja ligjore, sepse “Trump është një objekt i Kurorës”.

Artikulli citon me shaka Mbretëreshën Elizabeth dhe sigurisht është “thjesht një shaka” por që shpejt u kthye në një debat të madh në Britani.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne