Shqiperia

Lista e partive të regjistruara në KQZ për zgjedhjet e 30 Qershorit

Një ditë para përfundimit të afatit për regjistrimin e partive në zgjedhjet lokale, publikohet lista e partive që janë regjistruar në KQZ, dhe atyre që pritet të zyrtarizohen nesër.

Derimë tani janë regjistruar 25 forca politike, ndërsa pritet dhe regjistrimi i 8 forcave të tjera.

Dy partitë e mëdha opozitare, PD dhe LSI mungojnë në këto lista.

Partitë që janë regjistruar derimë tani në KQZ:

 1. Partia e Gjelbër Edlir Petanaj
 2. Partia Kombëtare Konservatore Albania Kujtim Gjuzi
 3. Partia Kristian Demokrate Dhimitër Musliu
 4. Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë Zef Bushati
 5. Partia Socialiste e Moderuar Gjergji Koja
 6. Partia e Unitetit Kombëtar Idajet Beqiri
 7. Partia e Migracionit Shqiptar Kostaq Papa
 8. Partia për Mbrojtjen e të drejtave të punëtorëve të Shqipërisë Kadri Isufaj
 9. Partia Personat me Aftësi të Kufizuar Gjovalin Shqalshi
 10. Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare Genci Sakaj
 11. Partia e të Drejtave të Mohuara Ilir Vata
 12. Partia Demokracia e re Europiane Koçi Tahiri
 13. Partia Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane Valentino Mustaka
 14. Partia Demokrate për Integrim dhe Prosperitet Kujtim Muça
 15. Partia Ardhmëria Shqiptare Emin Subashi
 16. Partia Minoriteti Etnik Grek për të ardhmen Kristo Kiço
 17. Partia për Liri Demokraci dhe Etikë Arian Galdini
 18. Partia Social Demokrate Shqiptare Skënder Gjinushi
 19. Partia për Demokraci dhe Solidaritet Gaqo Apostoli
 20. Partia Komuniste e Shqipërisë Qemal Çiçollari
 21. Partia Socialiste e Shqipërisë Edi Rama
 22. Partia Bashkimi Demokrat Shqiptar Ylber valteri
 23. Partia Ora e Shqipërisë Zef Shtjefni
 24. Partia Bashkimi Liberal Demokrat Arjan Starvova
 25. Partia për Mbrojtjen e të Drejtat të Emigrantëve Ymer Kurti

Partitë që do të regjistrohen nesër në KQZ:

 1. Partia Socialpunëtore shqiptare Ramadan Ndreka
 2. Partia Zgjidhja Koço Kokëdhima
 3. Partia Demokracia Sociale Paskal Milo
 4. Partia Ligj dhe Drejtësi Spartak Ngjela
 5. Partia e Reformave Demokratike Shqiptare Krenar Rryçi
 6. Partia e Pajtimit Kombëtar Shqiptar Spartak Dobi
 7. Fryma e re Demokratike
 8. Lista e Barabartë Endri Tafani