Shqiperia

Lista e PS/ Tërhiqet përfektja e Vlorës, nuk është e kënaqur me renditjen

Prefektja e Vlorës, Etjona Hoxha e cila është në listën e kandidatëve të Partisë Socialiste për qarkun e Vlorës, sot është tërhequr nga kandidimi.

Sipas saj, arsyeja ka të bëjë me renditjen në listën e PS. Prefektja Hoxha është e pakënaqur me këtë renditje dhe ka vendosur që të tërhiqet nga kandidimi për deputete.Ajo reditej e 9 në listë dhe ka pretenduar të renditet më lartë.

Qarku Vlorë:

Damian Gjiknuri

Vilma Dello

Alket Hyseni

Vullnet Sini

Andrea Marto

Edi Rama

Edmond Leka

Fatmir Velaj

Etjona Hoxha

Ramuz Çuçi

Adrian Gurma

Elona Hodaj

Suela Kotolloshi

Gazeta Impakt