LUFTA ME KAMATÈN…!

Savash Veliu

Presidenti Erdoğan sfiduesi i shekullit të ri ka diçka në dorë që vepron kundër Diktaturës së Bankierëve Global. Kjo me siguri sepse posedon Arsenal Ustarak dhe Shtetin e Thellë 2000 vjeçare e paaritshme të krahasohet me shtetet tjera që janë më të vonshëm se Turqia Perandorake!

Turqia nuk e ka ndërmend të ndryshojë mendjen kundër luftës së kamatës që skllevëroi botën nën kthetrat e sionëve Protestanto-Kalviniste.

Sot janë dy ekonomitë popullore që arritën të kishin rritje enorme edhe në vitin e krizës globale siç janë, Kina dhe Turqia. Po ashtu të dyja vendet janë të preferuara nga investitorët që përfitojnë prej kostove të ulta të punës dhe prodhimit të shumtë dhe mes tyre më së shumti investitorët i drejtohen drejt aksit turk.

Kriza në Turqi e krijuar artificialisht nga lobi financiar larg realitetit objektiv godet Lirën e jo ekonominë rentabile të saj e cila ska të ndalur në ritjen e kapaciteteve prodhuese të saja Brenda vitit në vijim.

Dhe kështu njerëzit mendojn se Turqia nuk ka kontroll mbi Lirën turke, por përkundrazi Qeveria Turke e ka nën kontroll rënien e vlerës së lirës Turke. Këtë e bënë me qëllim të rritet prodhimi vendor dhe të hapen fabrika me bizneset e reja, siç bënë një kohë disa vende Europiane përfshirë Gjermaninë pas luftës së dytë botërore. Kur të arrihet rezultati i duhur edhe ekonomia do shkoj në qiell sepse prodhimi tani është rritur dhe vlera e Lirës vet do ngritet.

Problemi i Turqisë qëndron te strategjia e guximshme e Erdoganit që priste çastin më të volitshëm të krizës globale derisa bota mbytej me Plandemin ajo kaloj në atak ndaj Sistemit të Lobit Financiar të kamatashëve duke u mbështetur parimit islam i cili preferon të luftohet Harami i quajtur Kamatë ose Fajdeja e krijuar si Haraç, një erozion për rëzimin e lobit më famkeqe që dominon botën tregëtare.

Pra i derguari Muhammed as thotë: … ‘’Nëse shfaqet haptazi imoraliteti dhe Kamata në një vend, vetëmse e kanë bërë hak ndaj vetvetes dënimin e Allahut’’!

Prandaj me një besim të thellë Erdogan thotë: “Kush lufton të keqen s’ka dyshim se është nën mbrojtjen e Allahut të Lartëmadhëruar… Derisa Bankat çmenden ndaj “kryeneqësisë” së tij: Do të falimentojmë si shtet!? Pse mendojnë kështu? Sepse do të humbin Bankierët e jo Populli. Edhe nëse dollari është 1 TL, nuk do t’ju pëlqejë!

Edhe sikur dollari të jetë 50 TL, ne nuk do të heqim dorë prej tij..!

Turqia e Re me prijësin e tij i vendosur në shkatërrimin e çerdhes së hajnave i armatosur me armë strategjike ndoshta edhe me armë Nukleare do ta përmbysë (çrënjos) Sofrën e Fajdexhive sikur një kohë kur İsa a.s. përmbysi tavolinat e klerikëve në Kishë të cilët mblidhnin fajde nga besimtarët e manipuluar në emër të Zotit.

Prej këtu kuptojmë se nëse zalimi këmbngul në zullum domethënë i ka ardhur fundi. Dhe nëse i shtypuri reziston kundër zullumit atëherë shpëtimi është afër, thotë Hz Aliu!

Poashtu Erdogani ndjek moton e Jashar Kemal Nobelistit turk që thotë; ‘’Mos të harohet se: Në këtë dynja ka vdekje, ka varfëri, ka zullum. Mos e përul kokën mizorit, sepse ke zemër dhe gojë (mos hesht)!

Ja kështu botërisht dihet se Fajdexhijtë veprojnë institucionalisht mbi manipulim dhe dhunë të Armës dhe shantazhit. Prandaj, mos mendojn njerëzit se forca e gënjeshtrës buron nga pafuqia e së drejtës. Por, gënjeshtra ka themeluar Organizmë Institucionale kurse e drejta është lënë e vetmuar!

Pra, le të dihet Bastioni i fundit i Islamit është Turqia e pranuar botërisht që reziston ushtrisë së Kamatashëve të Dexhallit që ska të bëj asgjë me Luftën e Gjysëm Hënës dhe Kryqit siç proklamohet. Por kjo Luftë është luftë ideologjike e sionistëve që ua mbështesin njerëzimit sikur të ishte një Luftë Fetare. Kjo nuk është Luftë me Kristianizmin sepse ajo mbetet e vogël si fe ndryshe do falimentonte. Kristianizmi udhëhiqet nga kreu i Vatikanit Papën, kleriku që puthi dorën e Rotshilldëve është njeri i Sionistëve. Po të pranohet kryqi si rival i slamit atëherë do ta hijesonim armikun e vërtetë i cili qëndron më lartë se kryqi.

Pra. Islami dhe Kristianizmi kanë vetëm një armik të përbashkëtt ajo është ‘’Çeta Globale’’ e fajdexhive të cilët jetojnë sikur parazite në kuriz të njerëzve!

“Pse bota islame ti del ballë Globalistëve?

Këtë më së miri e sqaron Ahmet Davutogllu ; ‘’Sipas meje ka disa arsye për këtë. S’do mend se damarët kryesorë të ekonomisë botërore janë rrugët tregtare detare. Sot në botë ka 18 rrugëkalime që sigurojnë rrjedhën e tregtisë. Ndër 9 prej tyre me vlerë jetike, 8 gjenden në botën islame. Burimet më të rendësishme të naftës, të pasurive të tjera natyrore gjënden në hapësirën gjeografike të botës islame. Rrugët strategjike kalimtare të botës gjënden në këtë hapësirë gjeografike”!

Ja pse “$htatë Bajlozat” e Kamatashëve dhe të Dollarit pareshtur sulmojn Turqinë sepse bota islame është e paralizuar ose e shkatërruar nga Makthi Sionist e cila kontrollon botën përmes ndarjes parciale të shteteve në Kombe me Sistemin Kapitalist tè Kamatès që është në rrënien e sipërt, siç ra një kohë Sistemi Komunist.

Janë këto dy sisteme djallëzore e të njëjtit ombrell që rrënohen në saje të Kamatës si plaçkè e hapur sionist i cili do të zëvendësohet me Sistemin pa Kamatë (Sistem Islam), por ja që ata ende nuk heqin dorë nga ky privilegj dhe gjithë mllefin e zbrazin mbi Islamin me kusht të jetësohet vazhdimsia e plaçkitjes përmes Bankave që shesin Banknota letra me Fajde ndaj shteteve [popujve].

Prandaj Dr. Prof. Nexhmeddin Erbakan thotë; ‘’Ata e dinë mirë se: ‘’Feja e vërtetë Islame natyrshëm posedon mekanizma të cilët e bëjn të pa mundur zhvatjen nga armiqtë e Zotit. Është më me rëndësi kalimi prej Dollarit sionist te Dinari İslam se të bësh Bombën Atomike’’!

Dhe të shohim si vepron ky sindrom gjeopolitik sorosian te sfera shqiptare me politikën e dirigjuar nga Fajdexhijtë global mbi politikanët “tanë”?

Politikanët i mbajnë me kast të varfër Shqiptarët. Një popull i varfër detyrimisht nënshtrohet, nuk flet, nuk rebelohet dhe ia blen votën çdo mandat pasi i është nënshtruar atij. Këta Politikanë nuk duan të na anëtarësojnë në BE se pastaj nuk do të na kalërojnë siç bëjnë tani. Prandaj këta politikan nuk meritojnë të humbim me ata kohë andaj duhet ti heqim qafe sa më shpejt, sepse gjithnjë ne humbim e ata vetëm fitojnë duke e shitur vendin me pasuritë e popullit lobit të fajdexhnijve!

Populli duhet ti dal zot lirisë dhe pasurisë kolektive sepse është e shtrenjtë. Liri quhet çlirimi i mendjes e jo çlirimi i egos së politikanëve të shfrenuar, sepse poqëse çlirohet mendja ajo udhëzon kah e vërteta, ndërsa poqëse çlirohet egoja kafshërore ajo udhëzon kah qejfet dhe dëshirat e shfrenuara që janë të urryera nga i Madhi Zot.

Dhe tani më pyesni çfarë ke bëre ti për Atdheun???

Ja njëzet vite nuk kam votuar për asnjë parti politike!

A pak kam bërë!??

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne