Bota Sport

Manchester City përfshihet në skandalin e madh

Manchester City është duke u akuzuar për shumë skandale ndër vite, andaj mund ta pësoj keq.

UEFA dhe FIFA, janë pjesë e skandalit të skuadrës angleze, pasi ata e dinë se çfarë ka ndodhur.

Sipas ‘Der Spiegel’, Manchester City ka falsifikuar disa dokumente dhe është munduar të falsifikoj të ardhurat e pronarit të tyre.

Sheiku, Mansour bin Zayed Al Nahyan, që e ka në pronësi klubin anglez ka marr të ardhura nga firma të ndryshme nga Lindja e Mesme, andaj FIFA dhe UEFA kanë tentuar që t’i fshehin ato.

Hakerët kanë sulmuar bazën e të dhënave konfidenciale të FIFA-së, ku kanë arritur të marrin dokumente tejet të rëndësishme, andaj në mesin e skandaleve të shumta është edhe PSG-ja, që ka shkelur rregullin financiar.

OPINIONE