Emisioni IMPAKT Opinion

“Masakra ne Bucha”, renia e Mariupolit dhe shkaterrimi i ushtrise se Ukraines (pjesa 1)

Pjesa 1

“Masakra ne Bucha”, renia e Mariupolit dhe shkaterrimi i ushtrise se Ukraines (pjesa 1)

 

Pjesa 2

Lufta ne Ukraine, disinformimi dhe shkaterrimi ekonomik i Evropes nga qarqet amerikane (pjesa 2)