Mbi 115 pedagogë në Universitetin e Tiranës me lidhje të ngushta familjare

Një grupim studentësh të identifikuar si “Lëvizja Studentore”, ka bërë një punë kërkimore duke analizuar lidhjet mes pedagogëve në Universitetin e Tiranës dhe ka zbuluar se janë të paktën 115 pedagogë të cilët kanë lidhje direkte familjare me njëri tjetrin, ose janë burrë e grua, ose janë prindër e fëmijë, ose kushërinj të parë. Skema mund të jetë edhe më e madhe nëse analizohen lidhjet më të gjera familjare apo favoret politike.

Më poshtë lista e plotë e emrave dhe lidhjeve të tyre me njëri tjetrin.

Skerdilajd Xhulaj, pedagog i brendshëm Qendra Kërkimore Florës dhe Faunës, i ati Murat Xhulaj dhe e shoqja Doriana Xhulaj, pedagog në Departamentin e Biologjisë.

Alda Kika Zv/Dekane, motra Klejda Kika pedagoge e jashtme Departamenti  Informatikës.

Armand Como, pedagog Departamenti i Kimisë, e bija Alba Como pedagoge Departamenti i Informatikës, nipi Ermal Como pedagog Departameti i Gjuhës Angleze te Fakulteti i Gjuhëve të Huaja.

Altin Mele, pedagog Departamenti i Kimisë, djali i Ilo Mele, ish pedagog në të njëjtin departament, e shoqja Ardita Mele pedagoge e jashtme, Departamenti i Kimisë Industriale.

Erinda Buhaljoti(Koni), Departamenti i Biologjisë, mbesa e Mynyr Konit, Rektor.

Blerina Vrenozi, Qendra Kërkimore  Florës dhe Faunës, e motra Ela Vrenozi pedagoge Departamenti i Informatikës.

Ani Bajrami, Qendra Kërkimore e  Florës dhe Faunës, Zyriu i ati, pedagog në Departamentin e Biologjisë.

Majlinda Vasjari, Departamenti i Kimisë, e bija Ledia Vasjari pedagoge Departameti i Biologjisë.

Thoma Mitre, pedagog  Departamenti i Matematikës së Aplikuar, kunata Anila Mitre, pedagoge Departameti i Biologjisë.

Rozana Troja, shefe e Departamentit të  Kimisë Industriale, i shoqi Pandeli Troja pedagog te Departamenti i Kimisë.

Luljeta Pinguli, pedagoge Departamenti i Kimisë Industriale, kunati Roland Pinguli pedagog në të njëjtin departament.

Elson Cibaku, Departamenti i Informatikës pedagog, e motra Nikoleta Cibaku Departamenti i Gjuhës Angleze pedagoge.

Elton Skëndaj, pedagog Departamenti i Gjuhës Angleze, e shoqja Klodjana Skëndaj pedagoge në të njëtin departament.

Klodiana Gorica, pedagoge  Departamenti i Marketingut, motra Dorina Kripa, pedagoge Departamenti i Financës.

Viktor Ristani, pedagog Departamenti i Anglishtes, mbesa  Nejla Qafmolla, pedagoge në të njëjtin department.

Kestrin Katro Zv. Dekane, e motra Eriona Katro pedagoge Departamenti i të Drejtës Civile

Aurela Anastasi, pedagoge e brendshme Departamenti i të Drejtës Publike, djali Kristi Anastasi pedagog i jashtëm Departamenti i të Drejtës Civile.

Adea Pirdeni,  pedagoge e brendëshme Departamenti i të Drejtës Publike, i ati Luan Pirdeni petagog i jashtëm në të njëjtin departament.

Skënder Kaçupi, përgjegjës i Departamentit  të të  Drejtës Penale, e bija Erisa Kaçupi pedagoge e jashtme Departamenti i të  Drejtës Civile.

Vasilika Hysi,  pedagoge Departamenti i të Drejtës Penale, e bija Klesta Hysi pedagoge Departamenti i të Drejtës Publike.

Xhezair Zaganjori,  pedagog i jashtëm Departamenti i të  Drejtës Publike, Renis Zaganjori, i biri pedagog i jashtëm Departamenti i të Drejtës Civile.

Valentina Duka Dekane, i shoqi Ferit Duka pedagog i jashtëm Departameni i Historisë

Theodhor Karaj, Shef i Departamentit të Psikologjisë dhe Petagogjisë, e bija Stela Karaj pedagoge në Departamentin e Sociologjisë.

Ina Kokëdhima, pedagoge Departamenti i Punës dhe Politikës Sociale, e motra Ksanthipe Kokëdhima pedagoge Departamenti i Psikologjisë

Edmond Rapti Dekan, e bija Jonida Rapti dhe kunata Dorina Rapti pedagoge Departameti i Psikologjisë.

Inva Çela, pedagoge Departamenti  i Filozofise, e bija e Gjeraqina Çelës Kancelares së Fakultetit.

Enis Sulstarova, pedagog  Departamenti i Shkencave Politike, e shoqja Rovena Sulstarova,  pedagoge Departamenti i Psikologjisë dhe Petagogjisë.

Shezai Rrokaj  Zv. Rektor UT, i biri Ivi Rrokaj pedagog Departamenti  i të Drejtës Penale Fakulteti Drejtësisë.

Ukë Buçpapaj,  pedagog Departamenti i Anglishtes Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, njëra vajzë Era Buçpapaj pedagoge e jashtëme në të  njëjtin department,  ndërsa vajza tjetër Adela Buçpapaj pedagoge Departamenti i të Drejtës Penale,  Fakulteti i Drejtësisë,

Daniela Tamo pedagoge Fakulteti i Histori Filiologjisë, Departamenti i Gjuhës Angleze, i shoqi Adem Tamo pedagog Fakulteti i Shkencave Socilale,  Departamenti i Psikologjisë dhe Pediatrisë.

Suela Malexhaku,  pedagoge  Fakulteti i Shkencave të Natyrës,  Departamenti i Informatikës, e motra Armela Malexhaku pedagoe e jashtëme Fakultetit i Drejtësisë, Departamenti i të Drejtës Publike.

Theodhor Karaj,  pedagog Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Departamenti i Fizikës, mbesa Livia Karaja, pedagoge Fakulteti i Shkencave Sociale Deprartamenti i Punës dhe Politikës Sociale.

Petrit Dollani,  pedagog Fakulteti i Ekonomisë, Departamenti i Menaxhimit,  i ati Kostandin Dollani pedagog I jashtëm Fakulteti I Shkencave të Natyrës, Departamenti i Fizikës.

Lorina Bekteshi, pedagoge Fakulteti i Ekonomisë, Departamenti i Marketingut, e motra Arba Bekteshi, pedagoge e jashtëme Fakulteti i Shkencave Socilale, Departamenti i Shkencave Politike.

Ersida Teliti,  pedagoge Fakulteti i Drejtësisë, Departamenti i të Drejtës Civile, motra Adisa Teliti pedagoge Fakultetii I Shkencave Socilale  Departamenti  i Punës dhe Politikës  Sociale.

Klementina Puto, Fakulteti i Shkencave të Natyrës Përgjegjëse e Departamentit të  Bioteknologjisë,  nipi Erlir Puto petagog Fakulteti i Drejtësisë,  Departamenti i të  Drejtës Publike.

Ilda Melo, pedagoge Fakulteti i Drejtësisë,  Departamenti i të Drejtës Civile, e motra Xheni Melo, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Departamenti i Informatikës.

 

Dhimitri Bello, pedagog  Fakulteti I Histori Filiologjisë,  Departamenti i Gjuhës, djali i xhaxhait Raqi Bello, Fakulteti i Gjuhëve të Huaja, pedagog Departameti i Gjuhëve Sllave dhe Ballkanike.
Brikena Kadzadej,  pedagoge  Fakulteti Gjuhëve të Huaja, Departamenti i Gjuhës Gjermane, motra Nevila Baci pedagoge  Fakulteti i Ekonomisë Departamenti i Statistikës dhe Informatikës së zbatuar.
Marisa Janku, pedagoge Fakulteti i Gjuhëve të Huaja,  Departamenti i Gjuhës Gjermane, motra Dorina Koci Janku pedagoge  Fakulteti i Ekonomisë,  Departamenti i Financës
Fatmir Hoxha Fakultetit i Shkencave të Natyrës, Përgjegjës i Departamentit të Matematikës së Aplikuar, e bija Elira Hoxha pedagoge  Fakulteti i Ekonomisë, Departamenti i StatistikËs dhe Informatikës së Zbatuar.
Gëzim Kapidani,  pedagog Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Departamenti i Biologjisë, e bija Mariola Kapidani,  pedagoge Fakulteti i Ekonomisë, Departamenti i Financës.

Artan Puto,  pedagog  Fakulteti i Histori Fililiologjisë,  Departamenti i Arkeologjisë djali i Arben Putos ish pedagog, e shoqja Mimoza Puto pedagoge Fakulteti i Gjuhëve të Huaja Departamenti i Gjuhës Spanjolle.

Maklenë Çabej,  pedagoge Fakulteti i Histori Filiologjisë, Departamenti i Gjuhës,  e ëma Argjirula Çabej pedagoge Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Departamenti i Kimisë.

Alban Tartari pedagog,  Fakulteti i Histori Filiologjisë, Departamenti i Gazetarisë dhe Komunikimit, e shoqja Elda Tartari pedagoge  Fakulteti i Shkencave Sociale,  Departamenti i Psikologji Petagogjisë.

Leonard Danglli, pedagog i brendshëm te Gjuhët e Huaja …… bashkëshortja Griselda Abazaj Danglli pedagoge e jashtme te gjuhët e huaja dhe ekonomiku, kunata Sadiona Abazaj pedagoge te ekonomiku.

Rajmonda Duka,  pedagoge Fakulteti i Ekonomisë, Departamenti i Ekonomiksit, i shoqi Bejo Duka pedagog, Fakulteti i Shkencave të Natyrës, Departamenti i FIzikës.

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne