Bota

Meksikë, dy të vrarë nga sulmi në një treg lodrash

Të paktën dy persona kanë humbur jetën në sulmin në një treg lodrash në Meksikë.

Policia thekson se sulmi është kryer në tregun e lodrave “Tianguis del Juguete”. Aktualisht në Meksikë mbahen festime për festavilin fetar me rastin e të cilit tradicionalisht fëmijëve u blejnë lodra.Departamenti për mbrojtjen e qytetarëve theksoi se në mesin e të vrarëve është një 14-vjeçar. Lidhur me këtë janë arrestuar dy persona.

Në treg u dëgjuan të shtëna. Sulmuesit e moshës 18 dhe 44 vjeçare, pas sulmit, u përpoqën të ikin duke u futur në mesin e shumë qytetarëve që ndodheshin në këtë zonë, ndërsa policia i gjeti dhe i kapi ata./AA