Islamofobi

Mirditori Leon Molla kërcënon Gazetën Impakt

Ne nje mesazh derguar sot Gazetes Impakt, nje mirditor qe pretendon se jeton ne Paris dhe qe duket simpatizant i presidentit amerikan Donald Trump, ka kercenuar stafin e Gazetes.

Me nje gjuhe rrugaçesh ai i quan shkruesit e gazetes “Mohikanet e fundit”, “kopila osmanesh”. Ne profilin e tij ne Facebook Leon Molla ben thirrje per sulme terroriste kunder autoreve ne gazeten tone.

Gazeta Impakt denoncon kercenimet terroriste te ketij individi te rrezikshem dhe i ben thirrje autoriteteve franceze qe ta neutralizojne kete rast sipas ligjeve ne fuqi.

Me poshte mesazhi kercenues i Leon Molles:

OPINIONE