Mjekët në shok, ky frut po kuron kancerin për 24 orë

Të gjithë ju që po arrini ta lexoni këtë lajm dhe ta dëgjoni ketë histori rreth shpëtimit te jetës nga sëmundja më e keqe e kancerit, dijeni që është e vërtet kjo që do të lexoni.

Nëse njihni ndokënd që është i prekur nga kanceri shpërndajeni këtë lajm!
Dyshohet që mjekët dhe në përgjithësi qeveritë e shumë vendeve nëpër botë po duan qënjerëzit t’i mbajnë në errësirë (në mënyrë që të mos e humbin biznesin e tyreme barnat), sepse ky është fruti i cili po e kuron kancerin (sidomos në fazat fillestare) dhe çka është më e rëndësishme mund ta gjeni këtë frut në treg dhe kushton shumë lirë./ Shqiperia Sot

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne