Bota

Moskë/ Helikopterët ushtarak fluturojnë mbi Kishën e Shën Gjergjit

Moskë, Rusi – Helikopterë të transportit ushtarak fluturojnë mbi Kishën e Shën Gjergjit, Dëshmorit të Madh, si pjesë e ngjarjeve të mbajtura në Shkollën e Lartë të Komandës Ajrore Ryazan për të festuar 100 vjetorin e ditëlindjes së saj. Fotografia është realizuar nga Alexander Ryumin për agjensinë ruse Tass dhe  postuar nga tabloidi briktanik “The Guardian”.

 

OPINIONE