Shqiperia

Myftiu i Shkodrës: Krimi po mban peng qytetin

Nga fjala e tij në inaugurimin e xhamisë tek Ura e Vjetër e Bunës, Myftiu i Shkodrës, Imam Muhamed Sytari, u ndal tek krimi që ka goditur Shkodrën këtë periudhë.

Ai tha se krimi, fajdet dhe korrupsioni po mbajnë peng të ardhmen e qytetit. Sipas myftiut, kjo nuk është rruga që i shërben vendit.

Fjala e plotë: 

Në 5 muajt e fundit, në Shkodër janë shënuar 7 vrasje, 6 prej të cilave të tipit mafioz, autorët e të cilave nuk dihen. Dy persona rezultojnë ende të zhdukur prej muajsh në rrethana misterioze për të cilët mendohet më e keqja.

OPINIONE