Emisioni IMPAKT

Nderhyrja e huaj amerikane ne punet e Shqiperise

Ne videon me siper Dr. Olsi Jazexhi konferencen e Komuniteti Mysliman te Shqipërisë në bashkëpunim me Ambasadën Amerikane në Tiranë me titull: “Angazhimi i të rinjve për ndërtimin e një komuniteti të qëndrueshëm”.

Analizohet edhe vendimi i Komisionit për Politikën e Jashtme per projektrezolutën për ndërhyrjet e huaja në proceset elektorale dhe dezinformimin në proceset demokratike kombëtare.

Flitet per marrjen ne dore te xhamive ne Shqiperi nga organizata e Fetullah Gulenit dhe amerikaneve, dhe per projektet kunder ‘radikalizmit te dhunshem’ programe qe jane per te vjedhur leket e qeverise amerikane nen preteksin e luftes kunder ekstremizmit islamik. Tregohet sesi Deep State-i amerikan luan kunder presidentit Trump dhe sesi muslimanet dhe xhamite shqiptare jane pjese e kesaj loje te madhe per te marre fonde nga Amerika. Flitet per cenimin e sovranitetit kombetar shqiptar dhe sesi muslimanet duhet te ruajne pavaresine e tyre fetare ashtu sikur katoliket dhe orthodhokset.

OPINIONE