Ndërsa Hashim Thaçi terrorizoi muslimanët në Prishtinë, Dodë Gjergji i konvertoi në katolikë

Në Kosovë ditët e fundit është folur mjaft shumë për sulme të mundshme terroriste, që rezultoi me fakte që ishin thjeshtë sinjale boshe të presidentit të Kosovës Hashim Thaçit, këtë situatë e ka shfytëzuar më së miri Dodë Gjergji i cili ka gjetur rastin tek forcat speciale të Kosovës e ruanin të konvertojë kosovarë në Katolikë.

Si duket të gjitha këto sinjale kanë qënë thjesht për të mos i prishur provokimin fetar Dodë Gjergjit për të konvertuar njerëz në fenë e krishterë.

Gjatë muajve të fundit në Kosovë dhe jo vetëm ka pasur mjaft sulme direkte dhe indirekte mbi muslimanët e pafajshëm, dhe teksa muslimanët arrestohen pa asnjë provë, të krishterët u ruajnë meshën me polici.

Për më shumë ndiqeni videon më sipër!./ Gazeta Impakt©

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne