Bota Shqiperia

Ndërsa Netanjahu ka refuzuar Shqipërinë, ai është nisur për në Bullgari

Kryeministri Biniamin Netanyahu u nis të enjten në një fluturim drejt Sofjes që të bisedojë me krerët e Bullgarisë, Greqisë, Rumanisë dhe Serbisë, të cilët do takohen atje. Gjatë momentit të nisjes ai shpjegoi se qëllimi i udhëtimit të tij është që të përpiqet të ndryshojë mënyrën se si liderët të votojnë në institucionet e Bashkimit Evropian. “Nuk do të jetë e lehtë. Do të duhet kohë”, tha ai. Me pak fjalë Netanyahu do kërkojë nga këto vende që të votojnë kundër Iranit në Bashkimin Evropian. Ndërsa Serbisë do i kërkojë që të heqi regjimin pa viza për shtetasit iranianë.

OPINIONE