Islamofobi Kultura Video

Ne Padova te Italise, femite shqiptare mesohen te urrejne turkun!

Ne shkollat e Padoves ne Itali mesuesja shqiptare me emer turk Meriban Cela Kulheku i meson femijet e vegjel shqiptare te urrejne turqit dhe Turqine. Femijeve u mesohet qe te paret e tyre kane patur emra katolik, ndersa turqit tregohen si mizore dhe perdhunues te shqiptareve. Kjo qe ben mesuese Meribani eshte nxitje urrejtje kombetare dhe fetare. Sikur Meribani ti mesonte femite shqiptare keto gjera fjala bie per italianet ajo do ishte deportuar nga Italia apo denuar per nxitje urrejtje fetare dhe kombetare.

Por kjo qe ben Meribani ne Itali ndodh rendom edhe ne shkollat e Shqiperise dhe Kosoves.

OPINIONE