Nënkryetari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së UÇK-së, del sot para gjykatës në Hagë

Nënkryetari i OVL të UÇK-së Nasim Haradinaj do të paraqitet sot në ora 15:00 në sallën e gjyqit të Dhomave të Specializuara të Kosovës në Hagë.

“Për të dyshuarin është lëshuar fletarrestim për vepra penale kundër administrimit të drejtësisë, përkatësisht për frikësim të dëshmitarëve, hakmarrje dhe shkelje të fshehtësisë së procedurës, të parashikuara në Kodin Penal të Kosovës, sikurse përfshihen në nenin 15(2) të Ligjit nr. 05/L-53 për Dhomat e Specializuara dhe Zyrën e Prokurorit të Specializuar. Paraqitja e parë e Nasim Haradinajt do të mbahet në seancë publike, e cila mund të përcillet përmes transmetimit në Internet”, thuhet në njoftimin e Dhomave të Specializuara të Kosovës.

Seanca mund të përcillet edhe nga galeria publike e sallës së gjyqit brenda mjediseve të Dhomave të Specializuara të Kosovës.

Haradinaj u arrestua më 25 shtator nga Zyra e Prokurorit të Specializuar në bazë të një fletarrestimi dhe për transferim, të lëshuara nga një gjykatës i Dhomave të Specializuara të Kosovës./BW

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne