Nga demokracia që “mbron” femrën në burgun “Guantanamo” Nr 650!,144 diploma dhe e vetmja neurologe me PHD

Dr Aafia Siddiqui, një PhD(Doktorante) pakistaneze. Duke pasur 144 diploma nderi & Certifikata, në Neurologji, nga institute të ndryshme të botës, e vetmja në neurolog në botë Ph.D. e nderuar nga Universiteti i Harvardit,
Hafize e Kur’anit, Aalima, as edhe një amerikan i vetëm nuk ndeshjet me kualifikimet e saj, u rrëmbye së bashku me 3 fëmijët e saj, nga FBI-ja nga Karaçi. Tani ajo është në burg SHBA, ka humbur kujtesën për shkak të torturave fizike, psikologjike dhe seksuale. Ajo është burgosur me burrat, por ne?, çka mund të bëjmë! Mos muslimanët janë të vdekur?
Ky mesazh do të mbetet në muret tona deri sa ne ta fshiejmë atë, por jeta e saj nuk fshihet dot.
Protest!
Nëse ju nuk mund të bëni asgjë,

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne