Nipi i Skënderbeut Dr. Miroljub Petrovic mburret me stërgjyshin e tij serb

Nipi i Skënderbeut DR. Miroljub Petrovic mburret me stërgjyshin e tij serb.
Dr Miroljub Petrovic, thotë Skënderbeu është paraardhësi im, ky është flamur serb. I njëjtë si i mbretërve serbë dhe malazezë. Mbretërit e kanë shqiponjën e bardhë se ngjyra e bardhë është për mbretër, kurse ngjyra e zezë është për princë.
Baba dhe vllau i Skënderbeut janë të varrosur në Hilandar në manastirin ortodoks.
Fitoret e tija janë fitoret e mëdha serbe.

https://youtu.be/MHuGmIQVAFQ

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne