Nis seanca dëgjimore për 53 kandidatët e kualifikuar që garojnë për postet në KQZ

Komisioni i Posaçëm Parlamentar ka filluar sot me seancat dëgjimore të 53 kandidatëve të kualifikuar që garojnë për postet në KQZ-në e re e cila do të ketë 3 nivele dhe 12 anëtarë.

Sot dhe nesër do të ketë seanca dëgjimore për kandidatët, dhe në fund Komisioni do të përzgjedhë të preferuarit bazuar tek votat e anëtarëve nga mazhoranca (Gjiknuri, Shameti dhe Hyseni), opozita parlamentare (Murrizi dhe Stojku), si dhe i mandatuari i opozitës jashtëparlamentare pranë Komisionit, Oerd Bylykbashit.

Ditën e djeshme po nga ky Komision u skualifikuan 17 kandidatë që nuk përmbushnin kriteret përkatëse.

-Ndërkohë në garë janë 53 kandidatët e mëposhtëm:

 1. Admir Drago KOMISIONER + rregullator + KAS
 2. Agim Paskali rregullator + KAS
 3. Agron Haxhimihali KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
 4. Agron Sulshabanaj KAS
 5. Arben Xhiku KOMISIONER + rregullator
 6. Arben Isaraj KAS
 7. Ardjan Myslimaj KOMISIONER + rregullator
 8. Arens Çela rregullator + KAS
 9. Behar Zeneli rregullator
 10. Besnik Maho KAS
 11. Bledar Skënderi KOMISIONER
 12. Drita Avdyli KOMISIONER + rregullator
 13. Dritan Çaka KOMISIONER + rregullator + KAS
 14. Elona Bano rregullator
 15. Elvin Lako KOMISIONER + rregullator + KAS
 16. Elvis Çefa nënkomisioner + rregullator + KAS
 17. Emiliano Braho rregullator + KAS (skualifikohet për rregullator)
 18. Esmir Rringaj KAS
 19. Fatmir Tafaj KAS
 20. Farie Osmani KAS
 21. Florian Beqiraj rregullator + KAS
 22. Gentian Rumano KAS
 23. Haki Mustafa KOMISIONER + nënkomisioner + rregullator
 24. Halil Hyseni KOMISIONER
 25. Helga Vukaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 26. Hysen Osmanaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 27. Ilirjan Rusmaili KOMISIONER + KAS
 28. Ilirjan Celibashi KOMISIONER
 29. Ilirjana Nano rregullator
 30. Irena Nino KAS
 31. Irsa Ruçi KOMISIONER + rregullator
 32. Ismail Tafani KOMISIONER + nënkomisioner
 33. Iva Nathanaili rregullator+ KAS
 34. Kamerion Salillari rregullator + KAS (skualifikohet për rregullator)
 35. Klement Zguri rregullator
 36. Koli Bele KOMISIONER + KAS
 37. Kristaq Kume rregullator
 38. Laureta Bregasi rregullator + KAS
 39. Lealba Pelinku KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 40. Ledio Braho KAS
 41. Lefterie Luzi Lleshi KOMISIONER + rregullator + KAS
 42. Leonard Gremshi rregullator + KAS
 43. Lindita Tako rregullator + KAS
 44. Mimoza Canaj KAS
 45. Muharrem Çakaj KOMISIONER + nënkomisioner+ rregullator + KAS
 46. Odeta Berberi rregullator
 47. Odeta Seferaj KAS
 48. Petrit Çano KAS
 49. Redinela Beqiraj KAS
 50. Sali Shehu KOMISIONER
 51. Sokol Bana KOMISIONER + KAS
 52. Spiro Maliqi rregullator + KAS
 53. Theodhor Sollaku rregullator + KAS/tpz

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne